Diva 24 DC

Skapad för seglingsupplevelser!

DIVA 24 DC
Skapad för seglingsupplevelser


Diva har alltid varit synonymt med fina seglingsegenskaper, enkel hantering och innovativa lösningar. Den nya Diva 24 har allt det positiva med en Diva, nedkokat till ett koncentrat för att bjuda seglingsupplevelser. Här är fullt fokus på seglingsegenskaper, komfort på däck och enkel hantering.
Diva 24 är optimerad för dagsegling. Utvecklad för dagar fyllda av aktiv segling med en sittbrunnsplanering som en effektiv kappseglingsbåt. På en båt optimerad för komfortabel dagsegling är naturligtvis sittbrunnen det viktigaste ombord, Diva 24 har två stycken. Akterut en effektiv brunn där rorsman har högsta komfort under segling och själv når alla funktioner på klassiskt Diva vis. Den främre brunnen ger plats åt en aktiv besättning så väl som en oöverträffad komfort för de som bara vill åka med och njuta.

Sann segelglädje
Divabåtar är kända för att bjuda sina ägare härliga seglingsupplevelser.
Nya Diva 24 blir inget undantag, här finns erfarenheter alla våra modeller inbyggda. Båten bjuder hanterbarhet som ingen annan båt i storleksklassen. Ett modernt lättdrivet skrov med linjer som ger maximal fart på kryss såväl som undanvind gör ingen besviken. En effektiv köl som sticker djupt i nedfällt läge ger höjd och stabilitet. Konstruktionsmålet har varit att oavsett erfarenhet skall seglaren känna största seglingsglädje i nya Diva 24 DC.
Surfa fram i 14 knop med gennaker eller spinnaker. Eller njut av lata dagar där solen flödar och att bara vara på sjön är det viktigaste. Glid fram bekvämt halvliggande i den trygga främre sittbrunnen optimerad för komfort.
Diva 24 är en ny sorts båt som erbjuder nya möjligheter. DIVA 24 DC tar dig in i vikar dit ingen annan når. Får du lust att övernatta på din favorit ö finns möjlighet till fyra fullängdskojer, pentry och wc.

Inombordare och trailerbar!
För dig som drömt om att kombinera en välseglande båt med känslan av en klassisk snipa att tuffa ut med har vi skapat en till synes omöjlig kombination. Med en liten dieselinombordare får du den trygga känslan av dieselmotorns gång och samtidigt en trailerbar segelbåt.

Nära naturen
Segling är nära naturen, att känna den friska vinden skapa kraften som driver båten genom vattnet fram mot nya mål, är något av seglingens höjdpunkter. Med Diva 24 kommer du närmare natur och vatten. Det smidiga formatet gör att du känner kontakt med havet och den vikbara kölen ger ett grundgående på 30 cm och du får drömviken för dig själv. Som seglare kan du uppleva hela arkipelager i utskärgårdarna som tidigare inte var möjliga att nå. Trailerbarheten ger också möjligheter att besöka exotiska platser som norrlands sjöar, Finlands fantastiska sjösystem eller ta en tur i Egeiska havet. I Diva 24 kan du bo i båten även på vägen under långresan. Med Diva 24 DS blir allt möjligt!


  • Start
  • Tekniska specifikationer
  • Begär prislista
  • Begär offert
  • Bilder
© Bavaria Sverige 2024
Kontakt: